Promo

Otkrijte najslađu tajnu za slavsku trpezu – Sweet secret poslastičara

Mali, slatki zalogaji… Znamo da ste pomislili na kolač ili tortu iz poslatičare “Sweet secret”. U predstojećem prazničkom i slavskom periodu, ono najslađe za kraj posle bogate trpeze, jesu torte i kolači, raj za sladokusce.

Ulepšajte slavsku trpezu

Spremanje sitnih poslastica ume da bude veliki izazov za domaćice, a gosti često budu izbirljivi.

SWEET SECRET

Sweet secret poslastičara, godinama unazad, u vreme slava „priskače“ u pomoć svakoj domaćici. U njihovoj ponudi možete naći veliki izbor slavskih sitnih kolača i torti u različitim varijantama koji zadovoljavaju ukuse i onih najzahtevnijih.

Pored sitnih kolača, na prvi zalogaj osvojiće Vas Nugat kolač ,Tiramisu, Profiterole, neizostavno Trileće, Čizkejk, najbolja šampita u Gradu, bakalva….

Ono što se vezuje za Sweet secret jeste originalnost, kvalitet i ukusi koji se pamte.

Čuvajući „slatku tajnu“ i koristeći je u svakom receptu poslastice koje stvaraju iskustvo i ljubav poslastičara u Sweet secretu kao rezultat daju pravo bogatstvo slatkog ukusa. Idealni za svaku priliku, ukoliko niste probali, obradujte Vaša nepca i uživajte u rapsodiji ukusa.

SWEET SECRET
Sweet secret
Park Svetog Save 10
065 8609050
Facebook
Instagram

Bilo da Vaši gosti vole čokoladne, voćne ili kremaste note torti i kolača, izbor nikoga neće ostaviti ravnodušnim.  Po tradicionalnoj recepturi, sa najfinijim sastojcima, unutra tako kremasti, bogati filom i uvek drugačiji. Mmmm…

Kolači zbog kojih uvek rado prekršite dijetu.

Neka se priča o Vašim kolačima – SWEET SECRET

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com