Društvo

OTKAZANA sednica Skupštine Grada – odluka o sudbini aerodroma “na čekanju”

Sednica niške Skupštine Grada koja je bila zakazana za utorak 10. aprila od 9 sati, upravo je otkazana, saopštila je gradska Služba za poslove Skupštine.

U e-meilu dostavljenom niškim novinarima i redakcijama stoji objašnjenje.

“Zbog učestalih dezinformacija o statusu aerodroma „Konstantin Veliki“ u Nišu, koje poslednjih dana u javnost iznose pojedinci i raznorazne interesne grupe, čime se urušava kredibilitet našeg grada, Skupština Grada Niša, na predlog šefa Odborničke grupe SNS, a uz podršku svih koalicionih partnera, odlaže sednicu zakazanu za 10. april 2018. godine”, saopštila je Služba za poslove Skupštine Grada Niša.

Poslednjih dana Niš je u centru pažnje zbog pritiska niške javnosti da ne dozvoli da Aerodrom “Konstantin Veliki” bude “poklonjen” republici. Dolazak ministarke Zorane Mihajlović nije ublažio revolt Nišlija, a za naredne dane najavljeni su oragnizovani protesti na ulicama grada.

“Gradski portal 018” najavljuje i dolazak predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Niš, pozivajući se na izjavu Zvezdana Milovanović poverenika Gradskog odbora SNS-a u Nišu.

Odluka da sednica Skupštine Grada na kojoj je trebalo da se raspravlja o sudbini niškog aerodroma, doneće nova previranja ili smirivanje situacije, ostaje da vidimo.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com