Društvo

Otkazan konkurs “Najlepša reč mama”

Omladinski Savet Niša je i ove godine raspisao jubilarni dvadesetšesti Konkurs na temu „Najlepša reč mama“, za decu – đake sa gradskog i seoskog područja, želeći da i ove godine okupi sve najmlađe od prvog do četvrtog razreda koji pokazuju kreativnost u pisanju. Ali na žalost, zbog situacije sa virusom COVID 19, Organizacioni odbor Konkursa je jedoglasno usvojio Odluku da se ovogodišnji Konkurs ne realizuje.

 

“Na žalost, ovaj jubilarni konkurs, jedini i najveći u našem gradu, neće biti realizovan već će biti realizovan naredne godine.Ovom prilikom obaveštavamo sve zainteresovane da ne šalju svoje pesme i radove”, kažu iz Omladinskog Saveta Niša.

Na sednici Izvršnog odbora Omladinskog Saveta razmatrane su mogućnosti organizovanja pojedinih akcija u novim okolnostima. Tom prilikom su doneti zaključci kojima se pozivaju sve organizacije – članice da se ponašaju u skladu sa Uredbama Vlade Republike Srbije, te da organizuju samo one aktivnosti koje neće biti u suprotnosti sa preporukama vezanim za virus COVID 19.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com