Hronika

Otežani uslovi vožnje, ali bez ozbiljnijih saobraćajnih nezgoda u prethodna 24 časa

 U prethodna 24 časa nije bilo većih saobraćajnih nezgoda, kažu u Policijskoj upravi Niš. Jutros je došlo do iskliznuća autobusa na relaciji Popovac – Novo Selo, a na raskrsnici Knjaževačke i Izvorske ulice sudarile su se dve tojote, lakše je povređen jedan vozač.

Autobus na liniji Popovac- Novo Selo je najverovatnije usled leda na kolovozu iskliznuo sa puta i odmah je uklonjen, a saobraćaj na ovoj deonici nije bio u prekidu.

Jutros u 4.25 došlo je do sudara dve tojote u niškom naselju Durlan na raskrsnici ulica Knjaževačke i Izvorske. Vozač jedne tojote (1965) je tom prilikom zadobio lakše telesne povrede, saopštili su iz PU Niš.

Službenici PU Niš su do jutros u 7 sati još tri puta intervenisali zbog saobraćajnih nezgoda u kojima su pričinjene materijalne štete, ali nije bilo povređenih, saopštili su.

Auto moto savez Srbije (AMSS) upozorio je jutros na hladno vreme i opasnost od proklizavanja vozila zbog snega i leda na kolovozima.

Poseban oprez se savetuje u krivinama, na mostovima i na nadvožnjacima.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com