Hronika

Otac iz okoline Boljevca koji je preživeo porodičnu tragediju zbrinut u UKC Niš

Z.P. (52) iz Dobrog Polja kod Boljevca, otac mladića koji se, prema nezvaničnim informacijama, razneo bombom, a nakon toga pucao u sebe iz puške, primljen je tokom noći u UKC Niš u veoma teškom stanju.

Pacijent je, kako su naveli u toj zdravstvenoj ustanovi, zadobio teške povrede glave, lica, vrata i grudi i odmah je podvrgnut operaciji.

“Nakon naglog pogoršanja zdravstvenog stanja u bolnici u Zaječaru, Z.P. (52) je primljen je u UKC Niš u teškom opštem stanju. Nakon hitnog zbrinjavanja u reanimaciji Urgentnog centra, odmah je uveden u operacionu salu”, kazali su u UKC Niš.

Prema rečima lekara, povrede imaju karakteristike vatrenog ili eksplozivnog dejstva. U selu Dobro Polje, kod Boljevca juče se dogodila tragedija, u kojoj su život izgubili sin i majka, dok je otac teško povređen. Najpre se sumnjalo da je sin ubio majku, potom pokušao oca i na kraju sebi presudio, ali, navodno je najpre sin (25) nasred kuće sebe razneo bombom, a kada je otac to video uzeo je karabin i ubio suprugu a onda i sebi pucao u glavu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com