Hronika

Otac (45) poginuo spasavajući sina od eksplozije bombe

M. A. (45) iz Tešice kod Aleksinca poginuo je u eksploziji ručne bombe danas oko 11.30 sati u porodičnoj kući u tom selu.

Prema nezvaničnim infromaciji M.A. je nastradao u pokušaju da zaštiti osmogodišnjeg sina od eksplozije ručne bombe, saznaje “Blic”.

Dečak je u domaćinstvu pronašao eksplozivnu napravu i doneo je ocu. M.A. je pokušao da uzme bombu iz detetovih ruku i došlo je do aktiviranja naprave, a kako bi spasao sina bacio se na bombu!

Dečak je sa lakšim povredama prebačen u niški Klinički centar.

“Osmogodišnji pacijent, primljen je na Kliniku za dečiju hirurgiju i ortopediju UKC Niš, nakon čega je odmah urađena dijagnostika i kompletan pregled, prilikom kojeg je utvrđeno, da dete ima lakšu povredu uha, odnosno ušne školjke, koja je uspešno sanirana u prijemnoj ambulanti Klinike. Pacijent je u stabilnom i dobrom opštem stanju i biće otpušten na dalje kućno lečenje”, kazali su Niškim Vestima u UKC.

U Policijskoj upravi u Nišu rekli su za agenciju Beta da je uvidjaj u toku i da je o nesreći obavešteno nadlenžno tužilaštvo.

Milorad A. bavio se poslovima obezbeđenja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com