Hronika

Osumnjičena za ubistva u vili DnD imala pomagače?

Novembarska drama u Niškoj Banji, kada je ubijen vlasnik vile “DnD” Dejan Dejančić i teško ranjen recepcionar Dejan Jovanović kreće se ka svom epilogu, doduše uz neočekivane obrte. 

Za Dejančićevo ubistvo 5. novembra prošle godine najpre je bio osumnjičen Jovanović za koga se smatralo da je nakon zločina pokušao samoubistvo, ali su pronađeni dokazi bacilli sumnju na sobaricu, koja je uhapšena 26. decembra.

Milica Dimitrijević (27) sumnjiči se da je ubila svog poslodavca vlasnika vile “DND” Dejana Dejančića (51) a zatim pucala i u recepcionara Dejana Jovanovića (42) i njoj je  produžen je pritvor za još 30 dana.

Kako je saopštila portparol Višeg suda u Nišu Iva Popović, razlozi za produženje pritvora su ti da je za delo koje joj se stavlja na teret zaprećena kazna zatvora od preko deset godina i da je ceo slućčaj izazvao uznemirenje javnosti.

Protiv nje se sprovodi istraga zbog ubistva u saizvršilaštvu i pokušaja ubistva u saizvršilaštvu. Kako je Jovanović u međuvremenu preminuo 5. januara, odgovaraće i za njegovu smrt. Iako je Milica osumnjičena za saizvršilaštvo, za sada još nema informacija o identitetu njenog saučesnika ili više njih.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com