Hronika

Oštećeno vozilo predsednika fudbalskog kluba “Car Konstantin”

Vozilo Miroslava Milojevića, predsednika fudbalskog kluba “Car Konstantin” i nekadašnjeg zamenika predsednika Fudbalskog Saveza Regiona istočne Srbije, oštećeno je, za sada, od strane nepoznate osobe. U incidentu nije bilo povređenih, a pričinjena je materijalna šteta.

Slučaj je prijavljen policiji, očekuje se da se u najkraćem vremenskom roku identifikuju počinioci.

“Događaj sam prijavio policiji, čekam da izađu na lice mesta i sačine zapisnik. Automobil marke “Škoda” bio je parkiran na parkingu ispred kuće u Nišu. Mislim da je ceo događaj povezan sa izborima u fudbalskoj organizaciji. Ni na koga ne sumnjam jer je broj učesnika u samoj organizaciji izbora veliki”, kazao je Milojević za Niške Vesti.

Pričinjena materijalna štetaok

Kaže da nije ni slutio da će se ovako nešto desiti, ali i da u fudbalu stvari mogu da se otrgnu kontroli i odu ovoliko daleko.

“Desilo se neočekivano, zaista nisam mislio da se u fudbalu ide ovoliko daleko, da se nekom pričini materijalna šteta ili pak da neko treba da strahuje za sopstvenu bezbednost. Mislim da je ovo neka vrsta upozorenja”, završava on.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com