Promo

Ostavite sve bez daha pojavom! Vaše slavlje: VAŠA DOZA GLAMURA – VOGELI (FOTO)

Vaš važan datum je već tu, želite da zasenite pojavom, želite da svog voljenog ostavite bez daha, želite da budete jedinstveno elegantne…bićete samo ako to i poželite jer su već od sutra u petak 2. jula na rafovima novi modeli modne kuće Vogeli.

Modni dizajneri ove domaće kuće mode sa višedecenijskom tradicijom otišli su korak dalje, pobegli od standardne crne boje i ponudili više ovog leta. Novi modeli će učiniti da na sopstevnoj svečanosti budete glavni, ne samo pozivom već i pojavom. Zasenite sve jer utisak je najbitniji, prvo onaj Vaš – samouverenost će učiniti da vama važan dan obeležite na najbolji način.

VOGELI nikada ne beži od note elegancije po kojoj je prepoznatljiv. Decenijama dame iz čitvog regiona baš u ovim radnjama pronalaze komade po njihovom ukusu, za posao ili svečanost.

Lepršavi materijali donose svu lepotu damskog odevanja, po kome se ovaj domaći proizvođač izdvaja od ostalih.

U korak sa svetskim trendovima i tehnologijom izrade VOGELI će na damama i ovog leta biti prepoznatljiv.

VOGELI pored maloprodajnih objekata ima i svoju velikoprodaju za sve one koji bi da opreme svoje radnje  modelima ove uspešne modne kuće, čiji se modeli prodaju širom Balkana.

Neka modeli iz nove letnje VOGELI kolekcije budu deo VAS – Samouverenost u svakom koraku, ogleda se upravo u modelima ove modne kuće!

VOGELI
TPC Kalča, prizemlje City Passage lok 52
www.vogelifashion.rs
FACEBOOK
INSTAGRAM
VAŠ STIL JE NAČIN DA POKAŽETE KO STE BEZ I JEDNE IZGOVORENE REČI! – VOGELI

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com