Kultura

Ostalo još samo 500 karata! Koncert Saše Kovačevića počeće pesmom – Bez tebe me nema (VIDEO)

Saša Kovačević 21. oktobra prvi put nastupa u Nišu, kaže dugo se planiralo ali je konačno zakazan niški koncert.

“Biće to odličan koncert  u Hali „Čair“. Osećam da ću sa publikom uživati dva sata, jer ta divna energija koju jug nosi uvek osetim u ovim krajevima na najlepši način. Prosto jedva čekam taj 21. oktobar da konačno izađem pred nišku publiku jer čujem da je divna energija u gradu povodom koncerta”, rekao je Saša Kovačević za Niške Vesti.

Ovo će biti prvi masovniji nastup pred Nišlijama, nakon nastupa u niškim klubovima.

Kovačević je obećao da će sa svojim bendom prirediti žurku za pamćenje.

„Ne mogu da dočekam 21. oktobar i očekujem dobru energiju. Želim da se družim sa niškom publikom i znam da ćemo napraviti žurku za pamćenje“, kaže je Saša Kovačević.

Koncert u Nišu će početi pesmom „Bez tebe me nema“ i uveren je da će publika tokom dva sata koncerta uživati u njegovim pesmama.

„Prepuštam publici da pronađe svoje favorite i pesme u kojima će uživati te noći. Nečega čega neće manjkati je svakako dobra emocija i dobra žurka“, rekao je miljenik ženske publike Saša Kovačević.

On dodaje da voli onu “pravu” muziku a ne elektroniku koja čini 90 odsto pesme. Otkriva da želi novi album, ali ne bilo kakav već takav da liči na njegov prvi.

„Drago mi je što se vraćaju stari hitovi, vrte na radiju i što tu ima i moje muzike. Nedavno sam sa bratom komentarisao kako bih voleo da opet napravim jedan album, koji je bio poput prvog, sirovi i strogi pop. Možda se i to realizuje u narednom periodu“, najavio je pevač.

Od pesama koje se vrte u poslednje vreme izdvojio je numeru „Greška“ koja mu se kaže najćešće vrti po glavi.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Niške Vesti (@niskevesti)

Saša Kovačević održaće prvi put u Nišu solistički koncert u subotu 21. oktobra sa početkom od 20 sati u Hali “Čair“.

Ostalo je još samo 500 karata a možete ih nabaviti u „Story caffe-u“, turističkoj agenciji „Clock travel“, hotelu „Freya SPA & Apartments“, OMV pumpama, „Big Star Travelu“, knjižarama „Delfi“ i „Hijeroglif“ i onlajn putem sajta Tickets.rs.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com