Sport

Osnovci “Dušana Radovića” pobednici ovogodišnje akcije “Stop! Svi na sport”

Nakon dve godine uspešne realizacije, Policijska uprava u Nišu u saradnji sa Sportskim savezom i Školskom upravom i ove godine organizovala je akciju “Stop! Svi na sport”. Učenici četvrtog razreda nadmetali su se u 8 disciplina a pobednici dolaze iz OŠ “Dušan Radović”.

Cilj ove akcije je razvoj sporta i promocija zdravih stilova života, bezbednosne prevencije i kulture mladih.

Nakon dvodnevnog nadmetanja u ponedeljak i utorak u finale su se plasirali OŠ Ivo Andrić, OŠ Dositej Obradović, OŠ Car Konstantin, OŠ Ivan Goran Kovačić, OŠ Dušan Radović, OŠ Ćele Kula, OŠ Jovan Jovanović Zmaj, OŠ Učitelj Tasa, OŠ Branko Radičević i OŠ Lela Popović.

Danas su u finalnom takmičenju najbolji bili osnovci iz škole “Dušan Radović” koji su kao nagradu dobili tablet računare. Drugo mesto zauzela je OŠ Ivo Andrić, a treće OŠ Ćele Kula koji su nagrađeni sportskom opremom.

Podsećamo da se akcija „Stop! Svi na sport“ po sedmi put održava u našem gradu u organizaciji PU Niš, Sportskog saveza Niša, Školske uprave, Grada Niša. Učenici uzrasta četvrtog razreda osnovnih škola okušali su se na nekoliko improvizovanih poligona gde su demonstrirali svoje veštine u 8 disciplina.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com