Društvo

Osmatračnica na Kameničkom visu “ponovo radi”

Predsednica Gradske opštine Pantelej, Nataša Stanković i gradonačelnica grada Dragana Sotirovski sa opštinskim većnicima Zoranom Ignjatović, Nemanjom Rajković i Ljubišom Stojanović obišli su obnovljeni prostor izletišta Kamenički vis.

Većnici su obišli obnovljeni prostor izletišta Kamenički vis posle najnovijih intervencija na podizanju atraktivnosti ovog izletničkog lokaliteta kao omiljenog odredišta Nišlija i posetilaca iz šire okoline grada.

Uz podršku JP Srbijašume i društveno odgovornih firmi i pojedinaca, Gradska opština Pantelej obezbedila je potpunu rekonstrukciju osmatračnice kao izletničke atrakcije koja posetiocima pruža panoramski pogled na čitav grad. Postojeći izletnički mobilijar dopunjen je novim ljuljaškama i kompletno obnovljena turistička info tabla na samom ulazu u izletnički prostor sa mapom ovog prirodnog lokaliteta.

U toku je i revitalizacija sportskog igrališta sa terenima za mali fudbal i košarku koji će biti opremljeni novim košarkaškim tablama i koševima.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com