Sport

Oslabljen Radnički gostuje Proleteru

Niški Radnički gostuje Proleteru iz Novog Sada u meču 16. kola Super lige Srbije koji se igra u petak od 18 sati.

Prvi i nikad uspešniji deo sezone Radnički je završio kao drugi na tabeli sa 34 boda. Proleter iz Novog Sada je šesti na tabeli sa 23 boda.

Mnogi niški igrači ostaće na klupi, Lalatović ne može da računa na veliki broj fudbalera zbog kartona i povreda važnih fudbalera.

“Sledi najteže gostovanje u dosadašnjem delu sezone i generalno najteža utakmica od početka prvenstva. Mi u Novi Sad idemo oslabljeni, bez pola tima. Radovan Pankov i Đorđe Crnomarković imaju žute kartone, Saša Stojanović, Nikola Drinčić i Siniša Babić su povređeni, dok je Petar Grbić još uvek rovit, ali će putovati sa nama i biće među 18 igrača koji će konkurisati da nastupe na ovom susretu. Igraćemo bez „kičme“ tima”, rekao je trener Nenad Lalatović.

On dodaje da apsolutno veruje u svoju ekipu, i obećava vratiće se u Niš neporaženi. Lalatović je na konferenciji za novinare i odgovarao na pitanja zašto nije prisustvovao utakmici protiv Bačke.

“Smeta mi što novinari ne postavlju pitanja o tome kako sam poput čarobnjaka iz Oza uspeo da pokrenem ovu ekipu. Kako sam uspeo da budem drugi posle 15 odigranih kola, da razdvojim Zvezdu i Partizan… Kako smo uspeli da osvojimo 34 boda, da oborimo sve moguće rekorde kluba koji je star 95 godina, kako Drinčić i Stojanović igraju kao momci, kako se prodao Ranđelović, na kom nivou igraju Crnomarković i Bondarenko, koji su nedavno ispadali iz lige. Mnoge ljude to ne zanima , već trivijalne stvari”, rekao je Lalatović.

On dodaje da utakmicu protiv Bačke nije vodio jer je bio bolestan.

“Zar vi mislite da bi mene gospodin Tončev trpeo, a da ja tek tako ne dođem na utakmicu. Ja sam u subotu bio na infuziji, uredno sam se javio čelnicima kluba Tončevu i Markoviću, pregledao me i klupski lekar i ustanovili smo da je bolje da ostanem kod kuće. Ali vas zanimaju senzacionalni naslovi, a ne kako je Radnički igrao u Bačkoj Palanci i upisao još jednu pobedu”, rekao je prvi strateg Radničkog.

“Za svoje postupke trenutno odgovaram samo Bogu i prvom čoveku Radničkog Ivici Tončevu”, potencirao je Lalatović, koji ima potpisan ugovor sa niškim Radničkim do decembra.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com