Promo vesti

Oskar revija u bioskopu Cineplexx Niš

Ne propustite da na velikom platnu bioskopa Cineplexx Niš u periodu od 26. februara do 4. marta, pogledate svoje favorite za nagradu Oskar! U okviru revije filmova nominovanih za prestižnu nagradu, na bioskopskom platnu biće prikazano četrnaest filmova koji su u trci za ovogodišnjeg pobednika u nekoj od selekcija, u terminima od 19:00 i 21:30 časova svakog dana.

„Blejd raner 2049.” – Trideset godina nakon događaja iz prvog dela, novi blejd raner, policajac K otkriva davno skrivenu tajnu koja bi mogla da ono što je ostalo od društva pretvori u haos. K se daje u potragu za Rikom Dekartom, nekadašnjim policajcem koji je nestao pre 30 godina, a koji možda ima odgovore koje K traži. Glavne uloge u filmu tumače Rajan Gosling i Harison Ford, režiju potpisuje Denis Vilnev, dok je za produkciju filma bio zadužen Ridli Skot.

https://youtu.be/EC_hTpvhfnI

„Tri bilborda ispred Ebinga u Misuriju“ –  Višestruko nagrađivana crna komedija „Tri bilborda ispred Ebinga u Misuriju“, osvojila je četiri Zlatna globusa i sedam nominacija za Oskara, predstavlja neobičnu priču o ženi koja kreće u pravi mali rat protiv policije, koristeći tri bilborda u Misuriju, nakon neuspešne potrage za ubicom njene kćerke. Glavne uloge pripale su glumici Franses Mekdormand, Semu Rokvelu, Vudiju Harelsonu, i Piteru Dinklidžu. Režiju potpisuje  Martin Makdonag.

https://youtu.be/Oe28reiO3WE

Skver” – Film „Skver“, švedskog reditelja Rubena Ostlunda dobitnik je jednog od najvećih priznanja ove godine – Zlatne palme na Kanskom festivalu. Otkačena i na momente urnebesna satira o svetu savremene umetnosti i muzeja postavlja pitanja o podeljenosti društva uzimajući u obzir ličnu odgovornost i humanost.

https://youtu.be/oSQ1YR9EVNg

„Oblik vode” – Oblik vode je bajkovita priča smeštena u vreme Hladnog rata u SAD, oko 1962. godine. U tajnoj, visoko obezbeđenoj vladinoj laboratoriji, radi Elajza, koja vodi samotan i sputan život. Njen život se menja iz korena kada sa svojom koleginicom Zeldom otkrije tajni eksperiment unutar laboratorije.

https://youtu.be/xIYINBC3XWo

Skrivena ljubav” – 17-godišnji Elio provodi leto veoma opušteno sa svojim roditeljima u jednom italijanskom selu. Uzbuđenje dolazi u obliku visokog, preplanulog američkog pomoćnika istraživača Olivera koji je došao u zemlju da radi s Eliovim profesorom i ocem. U početku, Elio oprezno pozdravlja pridošlicu. Iako izmišlja sve više razloga kako bi provodio vreme s Oliverom, Elio ga ismeva jer je dete obrazovanih akademika. Njihovi verbalni sukobi počinju da dobijaju erotsku notu, pa nakon što konačno dožive prvi poljubac nemoguće ih je razdvojiti. Kraj Oliverovog boravka u Italiji promeniće njihov odnos, a ovo jeste Eliova prva ljubav. Iako je njihova afera možda kratka, ono što je zaigralo u Eliovom srcu i mislima, ostaće tamo zauvek.

„Cena života”  Ridli Skot nam donosi istinitu priču o naftnom tajkunu Džon Pol Getiju koji je pregovarao za život svog unuka, škrto se držeći za svaki cent. Priča prati mladog 16-godišnjeg Džona Pol Getija III (Čatli Plamer) koji je otet, a njegova majka Gail (Majkl Vilijams) pokušava da uveri njegovog dedu, milijardera Getija (Kristofer Plamer), ujedno najbogatijeg čoveka na svetu, da plati otkupninu. Kad stari Geti odbije, otmičari postaju brutalni. U trci između života i smrti, pitanje je hoće li prevladati ljubav prema unuku ili novcu?

https://youtu.be/ZJfiWftkaaQ

Fantomska nit” – Smešteni u pedesetim godinama XX veka, u glamuroznom posleratnom Londonu, renomirani krojač i modni kreator Rejnolds Vudkok (Danijel Dej – Luis) i njegova sestra Siril (Lesli Manvil) su u žiži visoke mode i prave odela za kraljevsku porodicu, filmske zvezde i haljine za imućne dame, sa posebnim i prepoznatljivim stilom „Vudkok modne kuće”. Mnoge žene prolaze kroz život Rejnoldsa Vudkoka, pružajući ovom neženji društvo i inspiraciju, sve dok ne upozna mladu devojku jake volje, Almu (Viki Krips), koja ubrzo postaje sastavni deo njegovog života, kao muza i ljubavnica. Shvatiće da je odjednom, njegov isplaniran i kontrolisan život koji je bio pažljivo skrojen, sada uzdrmala ljubav. Sa svojim najnovijim filmom, Pol Tomas Anderson podjednako dobro oslikava dva profila, umetnika na svom kreativnom putu i žene koja pokreće njegov svet. „Fantomska Nit” je osmi film Pola Tomasa Andersona i drugi na kom sarađuje sa Danijelom Dej – Luisom.

https://youtu.be/tnA_7wYxZa8

Ja, Tonya” – Tonja Harding, klizačica umetničkog klizanja koja se penje visoko na američkim turnirima klizanja, upadne u probleme kada joj se u život vrati bivši muž. Tonja se sprema za nacionalno takmičenje u umetničkom klizanju, te ona i njen muž unajme osobu da slomi nogu njenoj suparnici Nensi Kerigan. To je bio potez koji joj je obeležio i uništio karijeru. U ulozi Tonje ćemo gledati Margot Robi, a Kejtlin Karver je Nensi Kerigan. U ostalim ulogama su Sebastijan Sten, Elison Džejni, Pol Woler Hauser, Džulijen Nikolson, Bojana Novakovic i Bobi Kanavale.

https://youtu.be/Cqln9JhHx_U

Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx Niš a više informacija možete pronaći na sajtu www.cineplexx.rs

[iframe src=”https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d2903.1447172870544!2d21.9351231156448!3d43.311229879134444!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x4755b089fdd8ffe9%3A0xf800ff583aba051f!2sCineplexx!5e0!3m2!1ssr!2srs!4v1515506461463″ width=”600″ height=”450″ frameborder=”0″ style=”border:0″ allowfullscreen]

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com