Hronika

Uhapšen! Ošamario devojku pa napao nožem momka koji je pritekao u pomoć

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, brzim i efikasnim radom, a po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su S. S. (1999) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda.

Kako se sumnja, S. S. je noćas ispred jednog ugostiteljskog objekta, nakon kraće svađe, svojoj dvadesetčetvorogodišnjoj devojci udario šamar, nakon čega je prišla grupa momaka da odbrani devojku. Osumnjičeni S. S. se potom vratio u restoran gde je uzeo oštri predmet i njime zadao tridesetčetvrogodišnjem mladiću ubodnu ranu u predelu stomaka. Povređeni mladić i ostali učesnici tuče su zbrinuti u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Nišu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Dragi roditelji, bavite se svojom decom dok su mala i dok žele da se ugledaju na vas. Ako ih vi ne vaspitate, onda će to umesto uraditi ulica i loše društvo. I onda dobijamo tinejdžere koji vandaliziraju mobilijar kod Delte i mladiće koji se napadaju noževima. Roditeljstvo je sve samo ne zadovoljenje lične biološke potrebe.

  2. Roditelji treba da obave svoje,ali i zakon treba da bude stroži. Sudski procesi dugo traju,kazne su skoro simbolične.Šta će da ih spreči da ispolje svoje najniže, životinjske nagone?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com