Društvo

Organizovan doček na Trgu sa niškim “snagama” i GOSTOM IZNENAĐENJA

Grad Niš organizovaće doček Nove godine na Trgu kralja Milana, ali još uvek ne saopšava ime muzičke zvezde koja će nastupiti u najluđoj noći. Gradska većnica Adriana Anastasov, rekla je gostujući na RTV Belle amie da će biti organizovanog dočeka, ali da zbog zakonske procedure ne može da kaže ime gosta iznenađenja koji će zajedno sa Nišlijama dočekati Novu godinu.

 

Adriana Anastasov, gradska većnica; Foto: printscreen gostovanja na RTV Belle amie

“Mogu da kažem da ćemo realizovati novogodišnji doček sa nekim našim niškim “snagama”, a biće i jednog specijalnog iznenađenja. Obzirom da su u toku zakonske procedure do naredne nedelje ne bih smela ništa da objavim javno, ali već sledeće nedelje ćemo imati raspored za novogodišnju noć”, rekla je Anastasov.

Osim večernjeg, biće i dnevnog programa i ona će trajati više dana. Program počinje 24. decembra i svakoga dana on će biti organizovan u periodu od 12 do 20 časova. U obeležavanje novogodišnjih dana biće uključeni niški bendovi, udruženja, didžejevi, dečiji horovi, plesne grupe.

“Mislim da će naši sugrađani biti zadovoljni. Prethodnih godina nam je dosta pohvala stiglo za dečiji program, tako da i sada ulažemo napore da mališani budu zadovoljni”, kazala je ona.

I kićenje grada počelo je danas, ali ove godine zbog štednje, novogodišnja rasveta neće biti postavljena u punom kapacitetu. Fokus će biti na centralno gradsko jezgro, glavne ulice i Trg.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com