Sport

Organizatori najavljuju spektakl na ovogodišnjem Kupu “Radivoja Koraća”

Šesti put zaredom Niš će, od 13. do 16. februara, biti domaćin Kupa “Radivoja Koraća”. Ovogodišnji predsednik Organizacionog odbora Branislav Kačar ističe da je organizacija podignuta na viši nivo nego ikada do sada i poručuje da posetioce očekuje pravi spektakl.

“Ove godine ćemo upotpuniti sadržaj muzičkim programom, akrobatama iz Slovenije koji će u poluvremenu i pre utakmice zabavljati publiku, delićemo majice, lopte za mališane, a Danica Crnogorčević, koja peva tradicionalnu muziku, zapevaće najverovatnije u finalu”, izjavio je Kačar za Niške Vesti.

On je dodao da će se, preko projektora, oslikavati animacije na terenu, kao što to čine u Evroligi.

Foto: Branislav Kačar, privatna arhiva

“Halu Čair ćemo osvetliti spolja da bude baš upečatljiva i da za to vreme u Nišu bude jedan pravi praznik sporta i košarke”, kazao je Kačar.

Ove godine, dodaje Kačar, maksimalan akcenat je stavljen na bezbednost.

“Imaćemo obruč, od pedeset metara, oko hale, te će posetioci prvo tu pokazivati harte, pa tek onda će se karte otkucavati na samom ulazu”, istakao je Kačar.

Karte za Kup “Radivoja Koraća” danas su puštene u prodaju, a Kačar naglašava da se cena karata nije menjala u odnosu na prošlu godinu.

Komplet karata za tribine košta 2.500 dinara, dnevna za četvrtfinale 300 dinara, pojedinačna za polufinale 900 dinara, a za finale 1.200 dinara.

Posetioci koj žele da prate utakmice iz partera moraće za komplet da izdvoje 4.000 dinara, dok se dnevne karte za četvrtfinale prodaju po ceni od 500 dinara, pojedinačne za polufinale su 1.500 dinara, dok je cena pojedinačne karte za finale 2.000 dinara.

Ove godine za izradu i prodaju karata zadužena je distributerska kuća “Ticket.rs”, na čijem se sajtu i prodajnim mestima mogu kupiti ulaznice.

Ove godine za “Žućkovu levicu” takmičiće se Crvena zvezda, Partizan, FMP, Mega Bemaks, Borac, Dinamik, Radnički i Sloboda.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com