Hronika

Optužnica protiv Džonića ponovo vraćena na doradu

Viši sud u Nišu po drugi put je odbio da potvrdi optužnicu koju je protiv Gorana Džonića i njegovog sina Stefana podnelo Više javno tužilaštvo, a zbog ubistva tročlane porodice Đokić.

Optužnica je vraćena Višem javnom tužilaštvu radi izvođenja novih dokaza koji bi trebali da potkrepe optužbu protiv oca i sina. Više javno tužilaštvo optužnicu protiv oca i sina prvi put je podnelo Višem sudu na potvrdu 7. aprila. Razlozi za vraćanje optužnice su bili u nejasnoće u utvrđenom činjeničnom stanju na kojima je akt zasnovan Za 14. juli je zakazano ponovno saslušanje Gorana i Stefana Džonića. Vlasnik menjačnice Goran Đokić, njegova supruga Gordana i dvadesetpetogodišnja ćerka Lidija, nestali su 26. septembra prošle godine kada su se iz Moravca, nakon posete Goranovoj majci Stojanki, vraćali u Aleksinac.

Njihova spaljena tela pronađena su 2. oktobra u ataru sela Moravac dok je njihov „folksvagen pasat“ , koji je takođe zapaljen zatečen nedaleko od Tešice.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com