Društvo

Opština Pantelej organizuje Sajam preduzetništva

Niška Opština Pantelej u saradnji sa „Našim sajmom“ krajem maja organizuje Sajam preduzetništva, za preko 100 privrednika i preduzetnika, koji će, kako navode organizatori, imati međunarodni karakter.

Sajam je, kako ističu, namenjen preduzetnicima, koji će prikazati svoje proizvode, usluge, projekte i planove za privredni razvoj Niša i regiona.

„U planu je da bude preko 100 učesnika. Prijavni listovi moći će da se preuzmu sa sajta Gradske opštine Pantelej“, kaže Slobodan Dimovski, iz preduzeća „Naš sajam“.

Sajam je podržao i Grad Niš, a kako ističe predsednik Gradske opštine Pantelej Bratislav Vasiljević, na sajmu će se predstaviti privrednici ne samo iz Opštine, već iz celog Niša, ali i inostranstva.

„Plan nam je i da pozovemo preduzetnike iz Rusije i Belorusije, sa kojima smo već sarađivali ranije, što će sajmu dati međunarodni karakter“, kaže Vasiljević.

U Gradskoj opštini Pantelej potpisan je Sporazum o saradnji sa preduzećem „Naš sajam“. Sajam bi, kako dodaju, trebalo da bude održan u niškoj hali „Čair“, od 25. do 27. maja.

Potpisivanjem sporazuma počele su organizacione pripreme za predstojeći Sajam preduzetništva.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com