Merošina

Opština Merošina donirala opremu Policijskoj stanici

Opština Merošina donirala je Policijskoj stanici u Merošini opremu u vrednosti od skoro 280 hiljada dinara. Tim povodom dr Sanja Stajić, predsednica Privremenog organa, održala je sastanak sa svojim saradnicima, predstavnicima Policijske uprave u Nišu i načelnikom Policijske stanice u Merošini Srđanom Savićem.

Foto: Opština Merošina
Foto: Opština Merošina

Na predlog Saveta za bezbednost saobraćaja nabavljeni su foto-aparati, stop tablice, saobraćajni treptači sa baterijom, brojevi za uviđaje, blinkeri, vertikalna barijera sa postoljem…Načelnik PS Merošina Srđan Savić je na sastanku izrazio veliku zahvalnost čelnicima Opštine Merošina, s obzirom na to da su dobili opremu neophodnu za rad u vrlo kratkom roku od podnošenja zahteva Savetu za bezbednost saobraćaja Opštine Merošina.

Sastanak na kojem je potpisan ugovor o donaciji završen je uz obostrane želje da se uspešna saradnja nastavi i u budućnosti.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. A nemaju svetla po hodniku, ne rade im sijalice, onaj WC ruglo, i tihi i nevidljivi ubica ljudi -smešno i jadno da li aktuelo rukovodstvo ivakvim potezima želi da sakuplja političke poene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com