Ekonomija

Opština Crveni krst napravila vodič kroz nacrt budžeta za 2023. godinu. Stanovnici mogu da daju predloge i primedbe

Saglasno opredeljenju o javnosti rada opštine i želji da sugrađani koji žive na teritoriji GO Crveni krst, budu neposredno uključeni u pripremu i kontrolu najvažnijih dokumenata, kao što je i budžet i ove godine, ova opština objavila je Građanski vodič kroz ovaj akt kao i nacrt samog dokumenta.

 

“Verujemo da će vas vodič jednostavno provesti kroz najvažniji finansijski dokument za 2023. godinu i pomoći Vam da učestvujete u javnoj raspravi”, poručili su.

Veće Gradske opštine Crveni Кrst donelo je zaključak na sednici, da svoje predloge, primedbe i sugestije građani mogu uputiti na zvanični mejl opštine: info@gocrvenikrst.rs do 23:59 časova 30. novembra.

Nakon toga, dana 01. decembra 2022.g. 10:30-12:30 časova, u skupštinskoj sali opštine, održaće se javna prezentacija nacrta Odluke o budžetu i razgovor sa svim zainteresovanim pravnim i fizičkim licima.

Oba dokumenta, kao i Zaključak Veća, možete preuzeti na stranici /dokumenta/budžet i finansije/2023 , ili jednostavno klikom na jedan od linkova koji slede:

NACRT ODLUКE O BUDŽETU ZA 2023.

GRAĐANSКI VODIČ

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com