Društvo

OPŠTA POMAMA! Koverte nestaju brzinom svetlosti!

Informacija  da su pošte dobile koverte za nagradnu igru „Uzmi račun i pobedi“, nagnala je mnoge Nišlije da  izađu iz svojih kuća i otrče do najbliže pošte, kako bi imali gde da smeste prikupljene fiskalne račune i učestvuju u nagradnoj igri.

Pristigle koverte velikom brzinom nestaju, pa ih tako već u 14 sati Glavna pošta nema, a trebalo bi da stignu za par dana, saznaju Niške vesti.

U manjim poštama, ovog trenutno najpopularnijeg poštanskog proizvoda, za sada ima.

Za učešće je neophodno prikupiti najmanje 10 fiskalnih računa ili 10 potvrda o plaćanju karticom (slipova), koji su izdati između 1. januara i 31. marta ove godine a čija je minimalna vrednost 100 dinara po računu ili slipu.

Nagradnu igru organizuje Ministarstvo finansija u saradnji sa Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave, a podršku pružaju i Poreska uprava, Državna lutrija Srbije i Republički sekretarijat za javne politike.

Učešće u nagradnoj igri dobitnicima može  doneti vredne nagrade kao što su automobili, putovanja u zemlji i inostranstvu i stan u Beogradu, a najaktivnijim opštinama i gradovima zonu besplatnog interneta.

Planirana su ukupno četiri izvlačenja tokom godine, a prvo izvlačenje je 12. marta.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com