HronikaServisne

Oprezno kod železničke stanice, vreba otvoreni šaht

Poklopci i rešetke na ulicama i trotarima vrlo često su na meti lopova, a ovih dana je bez poklopca ostao i šaht na trotoaru u Ulici Dimitrija Tucovića, u neposrednoj blizini autobuskog stajališta kod glavne železničke stanice.

Lopovi su očigledno bili izuzetno brzi i drski pošto se radi o veoma prometnoj saobraćajnici i stajalištu na kojem tokom čitavog dana i noći ima ljudi.

Da bi sprečili da neko upadne u šaht koji je dubok najmanje jedan metar savesne Nišlije postavile su u otvor i pored njega drvo, grane, kesu i plastičnu gajbicu.

Foto: B. Lj.

Nimalo lepa slika na trotoaru, ali svakako je bolje i to nego da se neko povredi dok šaht ne dobije novi poklopac.

Na ovaj šaht ukazala je, u svojoj fejsbuk objavi, humanitarka Marina Adamović. Nakon toga ekipa JKP „Naissus“ izašla je na teren i konstatovala da šaht nije u njihovoj nadležnosti.

„Ekipa JKP „Naissus“ izašla je na teren proverila i konstatovala da šaht nije u vodovodnom i kanalizacionom sistemu JKP „Naissus“ i nije u nadležnosti ovog preduzeća“, poručili su iz JKP „Naissus“.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com