Hronika

Oprez u saobraćaju

Nagle promene vremena negativno utiču na Nišlije. Novi kišni talas ovoga jutra doprineo je povećanom broju vozila na ulicama. Neophodna je povećana opreznost, kao i strpljenje.

U prilog tome govori i slika u centru grada. U Voždovoj ulici jutros je došlo do sudara dva automobila neposredno pre pešačkog prelaza.

Juče prepodne povređena su dva pešaka. U Knjaževačkoj ulici automobil je udario ženu pešaka (1954.) koja je sa povredom glave prevezena u KC Niš. Na uglu Sremske i Nikole Kopernika vozač je takođe oborio ženu pešaka (1956.). Ona je sa povredom glave i ruke prebačena u KC Niš. Povređena žena iz prve nezgode je dobro i puštena je kući, kažu u KC Niš, dok je druga žena nakon ortopedske operacije stabilnog stanja i nalazi se u KC Niš. Uzroci obaranja pešaka se utvrđuju, kažu u policiji.

U protekla 24 časa u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć u ambulantama je pregledano 177 pacijenta, a na terenu su intervenisali 76 puta.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com