Društvo

OPREZ! Putevi pod snegom, na minus 20 ne pomaže ni so (VIDEO)

Ledeni vetar je stao, ali temperatura u “debelom” minusu ne dozvoljava da se otopi sneg koji je pao, uprkos “zubatom” suncu i naporima radnika JKP Mediana koji su radili cele prethodne noći. Direktor ovog javnog preduzeća, Bratislav Vučković, kaže da su vremenski uslovi takvi da so ne reaguje, a nemoguće je  tečno posipanje kalcijum hloridom.

“Tokom noći radilo je pet ekipa zimske sluzbe JKP MEDIANE na raščišćavanju puteva 3 i 4 stepena. Treći stepen očišćen je 90 odsto. Posipano je dve tone soli koja ne reaguje u ovakvim uslovima. Takođe, vremenski uslovi ne dozvoljavaju uključivanje tečnog posipanja kalcujum hloridom. Danas će dve ekipe uklanjati ulično smeće u centralnom delu grada, a od sutra će se sanirati odvoz smeća u onim delovima grada gde zbog snega nije izvršena ova usluga”, kazao je Niškim Vestima direktor JKP Mediana, Bratislav Vučković.

Snimke koje vidite redakcija je dobila tokom jučerašnjeg dana (7. januar), a u pitanju je lokalni put Niš- Aleksinac. Moguće je da je danas malo bolja situacija, ali oprez svakako nije na odmet, jer se na pojedinim deonicama nalaze smetovi.

http://www.youtube.com/watch?v=0gr_fGRdVM4&feature=youtu.be

YouTube kanal: TV masnousti

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com