Servisne

Opravka kvara u naselju Deveti Maj

JKP "Naissus" radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevnju na sledećim lokacijama:

OPRAVKA KVARA U NASELjU DEVETI MAJ

Voda sa ulice puni šahtu, nužan je iskop u ulici Jastrebačkih partizana kod broja 61. Zbog popravke priključne veze, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Jastrebačkih partizana.

NASTAVAK RADOVA U SELU SEČANICA

Nastavljaju se radovi na vodovodnoj mreži u ulicama Dimitrija Davidovića, Ljubomira Ljubomirovića i Kapetana Bojana Denića. Zbog radova, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati na prostoru sela Sečanica.

KVAR NA MREŽI U ULICI SVETISLAVA KOVAČEVIĆA

Voda na asfaltu, potreban je iskop u ulici Svetislava Kovačevića kod broja 7. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u ulici Svetislava Kovačevića.

POPRAVKA KVARA U ULICI GORDANE TODOROVIĆ

Voda u šahti i na ulici, potreban je iskop u ulici Gordane Todorović kod broja 15. Zbog popravke priljučne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u ulici Gordane Todorović.

POPRAVKE KVAROVA U NASELjU NIKOLA TESLA

Voda na površini, potrebni su iskopi u Zaplanjskoj ulici kod brojeva 2 i 74. Zbog popravki priključnih veza, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u Zaplanjskoj ulici.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulicama Trebinjska 99, Knjaževačka 2, Kneginje Ljubice 1, Dragomira Živkovića 11, Zvornička 4, Lovćenska 8, Novice Žikića Bože 1, Derokova 54 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na pomenutim lokacijama.

DNEVNI RASPORED ODRŽAVANjA KANALIZACIONE MREŽE

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Usisavanje atmosferskog slivnika u Jadranskoj ulici kod auto-pijace.

Popravka oštećene kanalizacije u Jadranskoj ulici kod auto-pijace.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com