IZBORI NIŠPolitika

Opozicija potpisala sporazum o zajedničkoj saradnji u toku izbornog procesa

Sporazum ima cilj da predstavi javnosti jedinstvo i saradnju kao i stabilnost opozicije na lokalu.

Sporazum o zajedničkoj saradnji za zaštitu izborne volje građana potpisale su ispred Oficirskog doma Grupa građana Dragan Milić, koalicije Biramo Niš, Kreni – promeni, Niš moj grad – Novo lice Srbije i Ujedinjeni – Nada za Niš.

Sporazumom se obavezuju izborni štabovi opozicionih stranaka da će tokom celog izbornog dana i dana nakon toga udruženo štititi izbornu volju građana i razmenjivati informacije izmedju izbornih štabova.

Sporazum je potpisala i Milena Vakić ispred Grupe građana “Dr Dragan Milić” i istakla da su svi članovi odbora i njihovi zamenici imali obuku kako bi pratili čitav izborni proces.

“Ujedinjenim snagama moći ćemo da uvidimo nepravilnosti koje se budu pojavljivale na izborima. Nebitno je ko će uočiti i prijaviti te nepravilnosti i pisati žalbu, važno je da zajedničkim snagama ispoštujemo narodnu volju i da ispoštujemo njihovo ustavno pravo koje je zagarantovano”, kazala je Vakić koja je sporazum potpisala u ime Grupe građana “Dr Dragan Milić”.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Korektan potez, te pretpostavka da se nemoralna interesna grupacija ukloni iz naseg grada. Samo od utorka mora da se pokrene istraga za sve brljotine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com