Hronika

Oporavlja se putnica iz udesa kod Doljevca

Putnica iz “opela” M.S. koja je najteže povredjena u udesu na naplatnoj rampi kod Doljevca oporavlja se u niškom Kliničkom centru i postoji mogućnost da već sutra bude otpuštena na kućno lečenje.

U udesu kod Doljevca koji se dogodio 31. januara poginula je Stanika Gligorijević iz Debelice kod Knjaževca, sestra M. S., a među petoro povredjenih je i tadašnji direktor Koridora Srbije Zoran Babić.

M.S. je u svesnom i stabilnom stanju primljena na lečenje iako je u udesu zadobila nagnječenje grudnog koša, obostranu frakturu rebara i kontuziju pluća.

Pacijentkinja je prebačena sa Klinike za anesteziju na Kliniku za grudnu hirurgiju. Dobro se oporavlja tako da će moći da bude otpuštena na kućno lečenje”, izjavili su u niškom Kliničkom centru.

Do sudara na naplatnoj rampi kod Doljevca došlo je kada se “škoda” Koridora Srbije , koja se kretala iz pravca Niša ka Leskovcu, nije zaustavila kod naplatne stanice Doljevac već je udarila u vozilo “opel astra”, koje je stajalo u redu na naplatnoj stanici.

Od siline udara “opel astra” se pomerila napred i udarila u vozilo “folksvagen pasat”, koje je takodje bilo zaustavljeno na naplatnoj stanici i čiji je vozač plaćao putarinu.

Vozač “škode” D.S. (35) bio je uhapšen i odredjeno mu je zadržavanje do 48 sati, ali je posle samo jednog dana u pritvoru oslobodjen i dozvoljeno mu je da se brani sa slobode.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com