Hronika

Oporavlja se devojčica koja je pala sa petog sprata

Trinaestogodišnja devojčica koja je juče pala sa petog sprata stana u Vizantijskom bulevaru 116 i pri tom zadobila teške povrede, oporavlja se na Klinici za dečiju hirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra.

U toj ustanovi saopštili su da je stanje pacijentkinje stabilno, da je svesna, komunikativna i stabilnih vitalnih parametara. Nadležni u toj zdravstvenoj ustanovi juče su kazali da je ubrzo nakon prijema devojčica imala dve operacije i hirurški su joj zbrinute povrede kuka i potkolenice.
Prema navodima lekara, devojčica je prilikom pada na travnjak, zadobila prelom butne kosti, višestruki prelom karlice, prelom desne potklolenice i desnog stopala. Ona je, kazali su, od samog momenta prijema u bolnicu bila svesna i komunikativna, a lekarima je uspela i da ispriča šta joj se dogodilo. Za sada nisu poznate okolnosti pod kojima je devojčica pala sa prozora, sa visine od oko 20 metara.
Prema rečima komšija, devojčica živi sa majkom i sestrom, pošto je otac preminuo, a čitavu porodicu opisuju kao primernu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com