Hronika

Opljačkana starija žena u romskom naselju “Beograd mala”

Sinoć, posle ponoći, opljačkana je Usnija Mustafić (66), u njenu kuću, koja se nalazi u romskom naselju “Beograd mala”, upale su tri maskirane osobe, vezali joj ruke i noge lepljivom trakom i odneli, zlato koje je imala na sebi, kao i kako ona tvrdi, 10 hiljada evra koja su joj poslala deca iz inostranstva.

Prema rečima direktora RTV Nišava, Fehrada Saitija, koji je u kontaktu sa oštećenom policija je izvršila uviđaj, a Hitna pomoć je pružila pomoć napadnutoj ženi.

“Ona ima povrede po rukama i nogama, bila je sinoć i policija i Hitna pomoć, novac je dobila od dece, da kupi kuću, jer sada živi u nekoj iznamljenoj”, kazao je Saiti.

U policiji su nam potvrdili da su intervenisali sinoć i da je opljačkana žena od strane tri lica za kojima se još traga.

“O događaju je obavešteno Osnovno javno tužilažtvo i istraga je u toku”, kazali su u policiji.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. Kako se na nekim vestima zove Semsa na nekim Usnija? Kako je negde prodala kucu na Stocni trg a negde su joj poslala deca iz inostranstva?! Nesto ne stima tu….

  2. Šta tebe iteresuje mozda ne češ ti da joj vratiš pare pošto zeliš da znaš istinu Ona stara zena nebih ona da laze

  3. Zelim Da kazem ne zelim nikog da vredjam
    Samo jedno zelim da se lopovi pronadju jer taj slučaj moze da se Desi svakome nema veze ko je staje mi imamo našu vlast i našu policiju lopovi trebaju da
    Dobiju svoju kaznu nasa policija je naj vešta ja se dičim sa našu policiju 😎👍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com