Hronika

Opljačkan kiosk u naselju Branko Bjegović. Kamera snimila lopova (VIDEO)

Uz pretnju nožem, za sada nepoznati napadač opljačkao je trafiku „DMN“ koja se nalazi u naselju Branko Bjegović. On je sinoć oko 23 h ušao u kiosk, napao radnicu, a onda uzeo određenu sumu novca. Ono na šta sigurno nije računao, to je da su sigurnosne kamere snimile kompletan napad.

Na snimku se jasno vidi da je pljačkaš ušao u trafiku i krenuo da se obračunava sa radnicom Draganom Veličković. Pošto je savladao, on uzima novac iz kase i beži.

 

Dragana kaže da je u trenutku kada je napadač došao bila napolju i pokupljala novine. On je naišo iz pravca Pribojske ulice, stao je pored kioska i gledao frižidere.

“Nije mi bio poznat, ali sam očekivala da će da uzme neko piće iz frižidera, kao i svi ostali kupci i da će da dođe da plati. Nastavila sam da skupljam novine, a za sve to vreme on me je samo pratio i gledao šta radim. U jednom trenutku me je pitao da li ovde radim. Kada sam mu odgovorila, potražio je pivo. Izvadila sam pivo iz frižidera i stavila na pult. Od samog starta mi je bio sumnjiv pa sam brzim korakom ušla u trafiku”, priča Dragana.

Međutim, kada je ušla u trafiku on nije bio ispred. Pogledala je sigurnosne kamere i nije ga videla. Tada je čula da se vrata kioska otvaraju, kada se okrenula on je stajao sa nožem u ruci.

“Rekao mi je tiho “daj pazar, daj pare”. Ja sam mu odgovorila, ajde izađi.. i u tom trenutku sam ustala i krenula na njega. On me je tada oborio na stolicu i počeo da otvara kasu. Vukli smo se nekoliko trenutaka, on otvarao kasu, ja zatvarala… ali je ipak uspeo da izvuče pozamašnu svotu novca”, priseća se Dragana Veličković.

Kaže u kiosku ima i alarm, ali nije uspela da ga aktivira. Potrčala je za njim, ali je pljačkaš pobegao. Onda je počela da viče, a kada su se okupile komšije i rođaci svi su krenuli u potragu za pljačkašem koji je kako kažu očevici pobegao Grahovačkom ulicom.

Policija je odmah izašla na lice mesta i obavila uviđaj, a olakšavajuća okolnost je ta što se napadaču vidi lici, pa vlasnici kioska očekuju da će on brzo biti i pronađen.

U Policijskoj upravi Niš potvrdili su Niškim Vestima da je pripаdnicimа Ministаrstvа unutrаšnjih poslovа u Nišu, 13. decembrа ove godine, prijаvljeno rаzbojništvo u kiosku u Pribojskoj ulici.

“Rаdnicа nije povređenа”, saopštila je policija i dodala da su postupili po prijаvi i o dogаđаju obаvestili Osnovno jаvno tužilаštvo u Nišu.

Policijа preduzimа sve mere i rаdnje iz svoje nаdležnostu kаko bi rаsvetlilа okolnosti ovog dogаđаjа.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com