Hronika

Opljačkali kafanu kod Stočnog trga, odneli čak i kupus salatu

U noći između petka i subote, na Đurđevdan 6. maja, zasada nepoznati počinioci, upali su u magacin kafane Stara Drina u Nišu koja se nalazi blizu Stočnog trga i iz njega odneli puna dva zamrzivača sveže hrane.

Vešalice, ražnjići, bataci, belo meso, džigerica, pomfrit pa čak i kupus iseckan za salatu, našlo se u rukama razbojnika, a kako tvrdi sin vlasnika kafane Dušan Sibinović, o svemu je obaveštena i policija.

“Juče je dolazila policija, obavilu su uvuđaj i javili mi da se osumnjičeni terete za prekršaj teške krađe, odnosno za krivično delo 204”, kaže Sibinović za Niške Vesti.

U policiji kažu da je intenzivni rad u toku i da se traga za počiniocima.

Pljačka nastavak vandalizma grupe maloletnika iz ovog naselja?

Sibinović kaže da u ovom naselju, koje je ozloglašeno zbog čestih pljački i u kome su nedavno, pred Uskrs, pretučeni i maloletnici, on godinama nije imao probleme, a čitav slučaj povezuje upravo sa tim incidentom.

“Bojim se da je sve ovo nastavak priče koja se dogodila na Veliki petak kada je pretučeno troje maloletnika među kojima je bila i jedna devojčica, moja bratanica”, kaže on.

Jedini spas za ovaj i slične probleme sa kojima se godinama građani u ovom delu susreću, Sibinović, kako kaže, vidi u postavljanju policijske ispostave na Stočnom trgu.

Sa time je saglasno i 200 Nišlija kao i vlasnici sedamnaest preduzeća koja rade u tom delu Niša, a koji su nedavno potpisali peticiju u kojoj traže policijsku pomoć i stalni video nadzor jer se ne osećaju bezbedno.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com