Politika

OO SNS NIŠAVSKOG OKRUGA: Opozicija ne prestaje da zagovara i podstiče nasilje protiv predsednika Srbije

Opozicija ne prestaje da zagovara i podstiče nasilje protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, njegove porodice i građana Srbije, navodi se u saopštenju Okružnog odbora Nišavskog okruga Srpske napredne stranke.

Ovog puta se nisu krili kao što su to radili ranije, već za svoje prljave poslove otvoreno koriste mafijaša i ubicu. Što smo više bliži cilju da uhapsimo i poslednjeg kriminalca, to je opozicija sve oštrija i agresivnija u napadima. U tome im pomažu mediji raznih tajkuna koji su pokrali stotine miliona evra narodnih para dok su bili na vlasti, nave u vladajućoj stranci.

Godinama unazad predsednik Aleksandar Vučić se uspešno bori protiv mafije koju su nam u amanet ostavili današnji tzv. opozicionari.

Niti pretnje, niti sila, niti bilo kakva zastrašivanja, neće pokolebati rukovodstvo Srbije i građane Srbije u borbi za bolju budućnost, dodaju u saopštenu.

Narod zna za koga da glasa i to pokazuje na izborima. U Aleksandru Vučiću su videli, vide i videće svog zaštitnika, simbol davno otetog ponosa i simbol pobede nad dželatima naroda. Zato i na predstojećim predsedničkim izborima Aleksandar Vučić je jedini i pravi izbor za sve ljude koji žele dobro Srbiji, ističu u OO SNS Nišavskog okruga.

Narod želi da predsednik Vučić nastavi sa svojim radom, da nastavi započeto i da završi jednom zauvek sa kriminalcima koje podržava opozicija. Narod koji je željan budućnosti i pravde poziva Aleksandra Vučića da se kandiduje i na narednim predsedničkim izborima 2022. godine kako bismo nastavili razvoj Srbije jer narod ove zemlje to zaslužuje, piše u saopštenju ove partije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com