Politika

OO SNS MEDIJANA: Ostaćemo dostojanstveni, nećemo odgovarati na nasilje

Nasilje koje se dogodilo protekle večeri u Nišu osudio je i OO SNS Medijana. Najstrožije osuđujemo divljanje vandala prethodne dve noći, prvo u Beogradu a potom i Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, kazao je poverenik OO SNS Medijana Nebojša Kocić.

 

“Opštinski odbor Medijana najstrožije osuđuje divljanje vandala i huligana. Sve ono što je razoreno toliko je besmisleno i ne postoje reči kojima bi mogli da se opišu ovakvi vandalski činovi”, kazao je Kostić.

On je dodao da smo svedoci mnogih protesta koji su se dešavali u prethodnim godinama, ali ovo je najbesmisleniji protest koji se desio.

 

“Pravo pitanje je koji je cilj ovih protesta i ovog vandalizma. Kada se nešto radi mora da postoji cilj, ali šta je cilj ovih vandala osim što ruše i pale sve ono što je napravljeno u prethodnom periodu”.

 

Kocić je, takođe, pozvao članstvo SNS-a da ostane mirno, da bude dostojanstveno i da na nasilje ne odgavraju nasiljem.

“Bićemo ono što jesmo, pravi građani Niša, pravi Medijanci koji će nastaviti da rade u intersu svog grada”, dodao je Kocić.

On je podsetio šta je sve GO Medijana uradila u prethodnom periodu, otkako je počela epidemija virusa korona.

“Za manje od dva meseca obišli smo 20.000 domaćinstava na teriotorije GO Medijana, pomogli 20.000 porodica što kroz pakete, lekove ili neku drugu vrstu pomoći koja je bila potrebna. Trudili smo se da pomognemo svima i svuda smo stizali”, istako je Kocić.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com