Obrazovanje

Online pripremna nastava za polaganje pravosudnog ispita

Online pripremna nastava za polaganje pravosudnog ispita počinje od 23. aprila do 5. juna 2021. godine i to petkom od 16 sati (5 časova) i subotom od 9 sati (10 časova). Ukupan fond časova je 87, a nastava će obuhvatiti predmete iz građanske i krivične materije.

 

„Ustav, zakoni i propisi važe i primenjuju se jedinstveno na celoj teritoriji Republike Srbije. Program online pripremne nastave je koncipiran tako da kandidati gde god se opredelili da polažu pravosudni ispit, biće jednako pripremljeni da mogu uspešno da savladaju ovu obimnu pravnu materiju- tj.polože pravosudni ispit”, rekla je  Violeta Stamenković ispred Regionalne kancelarije posrednika.

 

Violeta Stamenković, Regionalna kancelarija posrednika

„Online pripremna nastava za polaganje pravosudnog ispita je dobar izbor da direktori, rukovodioci, načelnici i ostala službena i pravna lica, steknu ili dopune postojeće znanje koje seodnosi na zakonske regulative i važeće propise. Zašto je to dobro? Dobro je da ste sigurni u svojim odlukama i da radite u skladu sa propisima”, istakla je Stamenković

Predavači su sudije Vrhovnog kasacionog suda, sudije i predsednik Privrednog apelacionog suda u Beogradu, tužioci, sudija Višeg suda u Beogradu, advokat iz Advokatske komore, profesori Pravnog fakulteta u Beogradu.

Svaki polaznik dobija i besplatnu šifru za mesec dana korišćenja PIS-a –najveće elektronske baze zakona i propisa, i mogućnost preslušavanja svakog predavanja.

Više informacija o pripremnoj nastavi možete dobiti na tel. 063445800 ili na mejl: reg.kancelarijaposrednika@gmail.com

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com