Kultura

Online predavanja sa ekspertima iz oblasti kreativnih industrija iz celog sveta

Mladi ambasadori će u narednom periodu organizovati seriju otvorenih onlajn predavanja sa ekspertima iz oblasti kreativnih industrija iz celog sveta, kako bi međusobno delili znanje, ekspertizu, informacije i najvažnije, podršku.

 

“Trenutna pandemije virusa posebno je kritična za kulturni i kreativni sektor zbog naglog i masovnog gubitka mogućnosti prihoda. Eksperti će dati svoje viđenje trenutne situacije, izazova sa kojima se sektor suočava i kako će se razvijati nakon završetka pandemije”, ističu Mladi ambasadori.

 

Drugi vebinar biće održan u četvrtak, 30. aprila u 18h na temu „Digitalni marketing kao sila za dobro” na kojem će govoriti o etičkom digitalnom marketingu i pozitivnom uticaju koji može imati u ovoj krizi. Predavač će biti Kristina Forster, suosnivač Heartbeats Innovation & Communication u Beču.

Tokom svoje karijere Kristina je radila u modnoj, sportskoj, muzičkoj, medijskoj i IT industriji sa kompanijama kao što su Red Bul, Nivea, Labelo, Boden ili Cisco Austrija. Ona je suosnivač Heartbeats Innovation & Communication-a i ekspert za digitalni marketing u Impakt Habu u Beču. Kristina pomaže klijentima, velikim korporacijama ali i malim društvenim preduzećima, da iskažu svoj uticaj kreirajući komunikacione strategije fokusirane na ljude. Njene glavne stručne oblasti su komunikacija, kontent i marketing.

 

“Pored predavanja, imaćemo priliku da od direktora Austrijskog kulturnog foruma, Adrijana Fajksa čujemo više detalja o novom pozivu #AustriaKulturDigital za podršku kulturi u Srbiji u doba korone”, navode.

 

Prijave su dostupne na ovom linku https://bit.ly/2VwTWD2 i svi prijavljeni će na dan vebinara dobiti link na kome će moći da prate predavanje.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com