Ekonomija

Onlajn seminar o programu poslovanja za 2021. za javna preduzeća i lokalnu samoupravu

Program  poslovanja za 2021. godinu, tema je onlajn seminara koji će biti održan 9. novembra, a u organizaciji Službenog glasnika. Seminar je namenjen javnim preduzećima i lokalnoj samoupravi, ali i svim ostalim zainteresovanim fizičkim licima.

 

Prema najavi ovlašćenog zastupnika Violete Stamenković učesnicima će seminar pomoći  seminara će moći u pripremi Programa poslovanja za 2021. godinu, što i jeste redovna proceduralna obaveza.

“Polaznici će čuti novine za 2021. godinu i instrukcije za izradu programa. Seminar je namenjen zaposlenima u javnim preduzećima, posebno iz sektora i službi koje se bave finansijama, pravnim i poslovima ljudskih resursa, organizacije i planiranja investicija i javnih nabavki. Namenjen je i predstavnicima jedinica lokalne samouprave, načelnicima odeljenja za privredu i finansije, komunalne delatnosti i građevinu”, naglasila je Stamenković.

Predavači su Stanimirka Mijailović, viši savetnik Sektora za kontrolu i nadzor nad radom javnih preduzeća Ministarstva privrede i Irena Bulatović, Sektor za kontrolu i nadzor nad radom javnih preduzeća Ministarstva privrede.

Sve dodatne informacije možete dobiti na tel.063 44 58 00

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com