Društvo

Onlajn predavanje na temu “Transformesi 2.0” u organizaciji Mladih ambasadora

Mladi ambasadori su pokrenuli seriju otvorenih onlajn predavanja sa ekspertima iz oblasti kreativnih industrija iz celog sveta, kako bismo međusobno delili znanje, ekspertizu, informacije i najvažnije, podršku.

 

Trenutna pandemije virusa posebno je kritična za kulturni i kreativni sektor zbog naglog i masovnog gubitka mogućnosti prihoda. Eksperti će dati svoje viđenje trenutne situacije, izazova sa kojima se sektor suočava i kako će se razvijati nakon završetka pandemije.

 

“Naredni vebrinar biće održan u četvrtak, 7. maja u 18h na temu „Transformersi 2.0“ na kojem ćemo govoriti o kreativnim industrijama kao glavnim pokretačima transformacija u proizvodima, procesima i ponašanjima, kao i krizi kao prilici za pozitivne promene – transformacije. Naš predavač biće Milan Janić, kreativni direktor i brend konsultant koji živi u Francuskoj. Sarađivao je sa brojnim internacionalnim klijektima (Hilton, L’Oreal, Marriot, 3M…). Osnivač je naučnog projekta iz oblasti neuromarketinga u kome istražuje uticaj CSR poruka na mozak.”, kažu Mladi ambasadori.

 

Osim predavanja, učesnici će imaati priliku da od atašea za kulturu Ambasade Francuske Katrin Fodri čuju više detalja o trenutnim aktivnostima Ambasade Francuske i planovima za podršku kulturnom i kreativnom sektoru.

Prijave su dostupne na ovom linku i svi prijavljeni će na dan vebinara dobiti link na kome će moći da prate predavanje.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com