EkonomijaVideo

Onlajn pijaca nastavlja sa radom. Aplikaciju koristio veliki broj Nišlija

Onlajn pijaca, aplikacija JKP “Tržnica” bila je od velike pomoći Nišlijama dok su vreme provodili u izolaciji i u trenutku kada su robne pijace prestale sa radom. Osim što je pomogla kupcima, aplikacija je bila od koristi i prodavcima, jer im je pomogla da plasiraju svoju robu.

 

Aplikacija se nalazi na samom sajtu Tržnice. Bila je veoma posećena za vreme vanrednog stanja, kaže direktor ovog javnog preduzeća Goran Đorđević.

“Na taj način smo povezali kupce i prodavce i na taj način olakšali sugrađanima da mogu da se snabdu robom. to nije prodaja koja zadovoljava sve njihove potreba, ali je poslužila u trenutku kada redovne prodaje nije bilo”, rekao je Đorđević.

Online pijaca JKP „Tržnica“ povezuje kupce i prodavce širom Srbije

Aplikacija i dalje radi. Mnogi su se na nju navikli. Đorđević ističe da beleži i po 10.000 poseta dnevno. Kaže da neće biti ugašena. Na njoj ima veliki broj ponuđača koji mogu da plasiraju svoje proizvode, ne samo krajnjim kupcima već i onima koji proizvode prodaju u radnjama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com