Promo vesti

One Wellness: Sve ono što vam je potrebno, nalazi se ovde (FOTO+VIDEO)

One Wellness…mesto u Nišu gde ste jedino bitni Vi.

Vaše zdravlje i dobar ugođaj briga su vrsnih stručnjaka koji su tu da upravo vama pomognu, da povratite snagu, povećate svoje mogućnosti, izvajate telo…da na trenutak zaboravite na sve probleme i posvetite se samo sebi.

Ono što nudi ovaj kompleks više je od teretane ili wellnes centra, One Wellness je sve ono što vam je potrebno da zavolite sebe, sve pod istim krovom – upravo to čini ga jedinstvenim u gradu na Nišavi.

One Wellnes se nalazi u samom srcu grada, na raskrsnici nekoliko glavnih niških bulevara u ulici 21. maja . Površina samog kompleksa  dovoljno govori o brojnim sadržajima koji su korisnicima na raspolaganju. Ono što posebno raduje posetioce je uvek dostupan parking koji je teško pronaći u ovom delu grada.

Pored teretane i wellness centra oazu za odmor čini i udoban kafe koji posluži za opuštanje nakon napornog treninga.

Članovi kompleksa dobijaju kartice i katanac za ormarić kojim raspolažu kako žele.

Ljubazno osoblje uz posvećene trenere koji prate svetske trendove, čine tim koji brine o vašoj formi koja odgovara baš vama, jer se kreiraju individualni programi koji su prilagođeni svakom korisniku.

Briga o posetiocima prijatna je obaveza uz članarine koje sami vežbači kreiraju baš onako kako njima odgovara, ističu ljubazni domaćini.

Najsavremeniji u gradu i najsveobuhvatniji  One Wellnes lako je pridobio veliki broj vežbača i prijatelja centra koji samo koriste Wellnes deo.

Ono zbog čega u ovaj centar dolaze brojni zaposleni jeste podatak da se vrata centra otvaraju već u 6 sati ujutru, jer upravo takvo radno vreme odgovara mnogima, koji imaju puno dnevnih obaveza a ipak brinu o svom zdravlju.

One Wellness je svakog dana otvoren do 22:30h, subotom od 10h-22h i nedeljom od 10h-20h.

One More, motivacioni je slogan One Wellness Fitnesa…..još jedan minut duže, još jedan izbačaj tega, još jedna serija…..još jedan korak napred ka cilju.

“Najbolja motivacija za dobar trening je osećaj nakon treninga, divna zategnutost mišića, učinili ste nešto lepo za sebe, uložili ste u sebe, bićete zdraviji i srećniji”, kažu u ovoj kući zdravlja.

Wellnes je posebna deo, ali ipak veoma bitan sadržajni deo čitave priče koju nećete pronaći na nekom drugom mestu. Kada zakoračite iza staklenih vrata Wellnes-a baš tu počinje čarolija. Sati odmora doneće poseban vid relaksacije. Ugodne masaže, brojna kupatila i saune učiniće da se osećate potpuno svoji.

https://www.facebook.com/onewellnessnis/videos/306297780019038/

Ukoliko zavolite taj osećaj rezultat će doći sam od sebe, motivacija će svakim danom biti sve veća i veća, uveravaju nas u kompleksu One Wellnes.

ONE WELLNESS & SPA
21. Maj broj 1.
063 54 99 99
FaceBook
onewellnessnis.rs

“Ne pravimo nikakav kompromis kada je u pitanju oprema koju koristimo u poslu i uvek odlučno biramo da budemo najbolji i pružimo najbolje. Zato smo i izabrali najbolju podršku za naše vežbače”, ističu u One Wellnes-u i pozivaju sve neodlučne da dođu i upoznaju novu dimenziju vežbanja, odmora i višestrukog užitka.

[iframe src=”https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m14!1m8!1m3!1d5805.664016782705!2d21.919731!3d43.317776!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x0%3A0x79d96e38aa501d2!2sOne+Wellness+Ni%C5%A1!5e0!3m2!1sen!2srs!4v1548403657900″ width=”600″ height=”450″ frameborder=”0″ style=”border:0″ allowfullscreen]

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com