DruštvoPolitika

Omladinci SNS – a sugrađanima delili poklone povodom Dana zaljubljenih

Omladinci Srpske napredne stranke, uz pomoć starijih članova partije, povodom Dana zaljubljenih, organizovali su akciju darivanja poklona mladim parovima.

Štandovi su bili postavljeni na Trgu Kralja Milana, a mladi parovi pored prigodnih poklona, mogli su da se fotografišu ispred ukrasa u obliku srca.

Prema rečima mladog člana SNS-a Lazara Petrovića, pokloni su pribavljeni zahvaljujući gradskim i opštinskim odbornicima, koji su se odrekli svog paušala.

Foto: N.P.

„Omladina Srpske napredne stranke će i ove godine obeležiti, za nas, veoma važan datum, za koji smo pripremili izuzetno interesantne poklone, koje su obezbedili naši gradski i opštinski odbornici, koji su se odrekli svojih paušala. Trenutno nas je oko 50, što mi je izuzetno drago da smo u ovom broju. Ova akcija je prvenstveno namenjena mladim parovima, ali niko ko priđe neće ostati uskraćen. Pripremili smo široku paletu poklona. Imamo čokoladice, balone i razne druge prigodne poklone, kao i neke vrednije, koje ćemo da sačuvamo u tajnosti, neka dođu i neka se uvere sami“, rekao je Lazar.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. aaa, e pa lepo, sad ste dokazali da ste prorezimski medij, ne otavram vise. A bas vam lep tekst, mace male, delile sugradjanima za dan zaljubljenih, ijaooo, kiss kiss. I naravno, necete da objavite ovaj komentar, to se odmah zna

  2. ijaooo mace male, odvajaju od usta da bi poklanjali balone i srca. I jos ima neka extra iznenadjenja, mora da su zlatne poluge. Narod kopa po kontejnerima, oni poklanjaju balone

  3. …Parama budzetskih obveznika ! Bune vam se clanovi, sakupljaci kapilarnih glasova, radili, pa nisu mogli da dodju, da dobiju poklon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com