Društvo

Olujni vetar u Popovcu “samleo” konstrukciju balon hale (VIDEO)

Veliku štetu koju je pretpela balon hala Sportskog centra”Oliver Jevtić” u Popovcu kod Niša pre samo tri dana, današnje nevreme pretvorilo je u totalnu. Po rečima Miroslava Stojanovića, menadžera ovog centra, olujni vetar koji se danas obrušio na Niš i okolinu oborio je i samu metalnu kosntrukciju.

Pre tri dana letele su table stiropora kojima je balon hala u Popovcu bila izolovana. Ispod cerade koja se pocepala pod udarima vetra bar je ostala čitava kontrukcija hale.

Posle današnjeg nevremena ni to.

“Isto nevreme, još gori scenario. Pod naletima vetra popustila je i konstrukcija, šteta je ovoga puta totalna. Uokvirena je žuta traka oko ruševine dok se ne uklone ostaci konstrukcije, a sve aktivnosti u sportskom kompleksu  otkazane su do daljeg”, rekao je za Srbija Vesti Miroslav Stojanović.

Nevreme praćeno kišom i gradom zahvatilo je područje Niša oko 18.30 časova, a grad veličine od manjih klikera do oraha intenzivno je padao dvadesetak minuta.

U pojedinim delovima grada je bio toliko jakog intenziteta da se zemlja zabelela.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com