Politika

Oliver Paunović osudio vređanje novinara i traži od Nenada Stankovića da podnese ostavku

Gradski većnik Nenad Stanković je pri ulasku u voz poručio novinarima: “Ne se*ite dok je voz u stanici”, sa osmehom. Ovo su na društvenim mrežama napisale Južne Vesti, a o tome svedoče brojne kolege novinari koji su radili svoj posao na Železničkoj stanici u Nišu prilikom odlaska naprednjaka na miting koji je za večeras zakazan u Beogradu.

Uz podsećanje da je kultura govora jako bitna za svakog čoveka, a posebno za predstavnika gradske vlasti i nekoga ko je godinama unazad na javnim funkcijama, potpredsednik Zdrave Srbije Oliver Paunović smatra da je najmanje što može da učini posle ovoga Nenad Stanković jeste da podnese ostavku.

Oliver Paunović, potpredsednik Zdrave Srbije

Kao rodjeni Nišlija i neko ko voli ovaj grad, dužan sam da osudim ponašanje gradskog većnika Nenada Stankovića na sraman komentar novinarima. Bahatost kod nas Nišlija ne prolazi. Tražim od Nenada Stankovića da podnese ostavku i da se izvini novinarima.“, napisao je Paunović na svojoj zvaničnoj fb strani.

Pojedini političari, uprkos činjenici da su duži niz godina predsavnici vladajuće većine, još uvek ne shvataju da je jako važno na koji način se ponašaju i izražavaju. U poslednje vreme sve je češće bahato i nadobudno ponašanje. Sa novinarima se razgovara arogantno i uvredljivo, bez imalo poštovanja.
Paunović podseća i da je Bratislav Gašić nakon što je uvredio novinarku B92 smenjen sa funkcije ministra. Dodaje da bi to trebalo da bude slučaj i sa Nenadom Stankovićem.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Naravno da je nadmeno ponašanje gradskih većnika sns stranke za svaku osudu. Takve većnike treba često podsećati da se urazume i izvine javno građanima Niša.
    Dakle, Stanković Nenade gradski većniče, izvini se građanima Niša zbog uvredljive opaske.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com