Društvo

Okosili travu i ofarbali stolariju u dvorištu Hilandarskog metoha

Tek što su prošli uskršnji i prvomajski praznici Udruženje Radne akcije Delijski Vis je se vratilo svojim aktivnostima i u dvorištu crkve Hilandarski metoh njegovi članovi su okosili travu i ofarbali pohabanu stolariju.

“Ova akcija sprovedena je na inicijativu sveštenika Đorđa Mirkovića i ovom prilikom mu se zahvaljujemo na pozivu i gostomprimstvu i nadamo se nastavku saradnje”, kažu članovi ovog Udruženja. “Naši volonteri su od ranih jutarnjih sati požrtvovano i timski radili još jednu korisnu stvar. Mi stojimo na raspologanju svima i želimo da pokažemo da postoje pravi načini korišćenja slobodnog vremena. Svojim primerom pokazujemo i mlađim i starijim sugrađanima da je promena moguća. Moguća, ali samo uz kvalitetan rad i organizaciju”.

Foto: Radne akcije Delijski vis

Članovi udruženja Radne akcije Delijski Vis kažu da ne žele da se eksponiraju zarad lične promocije već isključivo da bi šira zajednica videla plodove njihove organizacije i njihovog rada.

“Medijska podrška nam puno znači i želimo da svake nedelje bar jedna vest bude o nama. Ne zbog nas, zbog zajednice i zbog dobrog primera”, kažu ovi mladi ljudi i dodaju: “Želimo da crnu hroniku, kič i senzacionalizam zamene vesti o radnim akcijama i raznim udruženjima koja svakodnevno rade na boljitku naše zajednice. Takvih udruženja ima i biće ih još više. Ovom prilikom apelujemo na sve Vas pripadnike “sedme sile” da dozvole da prave stvari budu vidljive u našem društvu”, ističu oni.

Foto: Radne akcije Delijski vis

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com