Društvo

“Oko sokolovo” dobija novo radno vreme

Novac od kazni koje zabeleži “Oko sokolovo” ide direktno u gradski budžet, a da je cilj postignut i da trenutno ima mnogo manje kazni nego kada je “Oko sokolovo” stiglo u Niš, potvrdila je gradonačelnica Dragana Sotirovski i na taj način je, kaže, koliko-toliko rešen problem saobraćaja u Gradu.

Ono što predstoji jeste da će ovaj sistem koji kontroliše (ne) propisno parkiranje morati da promeni radno vreme i produži ga posle 21 sat uz potencijalni rad vikendom. Prema rečima gradonačelnice, nepoštavanje propisa u Gradu se dešava i nakon 21 sat.

“Sve kazne koje “Oko sokolovo zabeleži ulaze u  budžet Grada Niša, trenutno ima mnogo manje kazni ima nego kada je “Oko sokolovo” došlo u Niš. Ono što predstoji da je da ć  morati da promeni radno vreme. Videli smo da se na ulicama mnogo toga dešava od 21 do ponoći. I naravno da radi vikendom.  Jedino tada možemo da sa sigurnošću kažemo da je red uspostavljen”, pojasnila je gradonačelnica Dragana Sotirovski.

Podsetimo, Od 1.avgusta dva specijalna vozila Komunalne milicije opremljena sistemom za snimanje „oko sokolovo” evidentiraju i sankcionišu prekršaje prilikom parkiranja.

Dva vozila sistema „Oko sokolovo“ sada su na ulicama radnim danima od sedam do 21 sat, a subotom od sedam do 14.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

8 Komentara

  1. “Око соколово ” права ствар !За оне који живе у граду подразумева се поштовање одређе.них правила !

    1. i ti si mnogo bistar kao i ovi u gradu.Bitno je da pljackaski lobi radi da se gradjani pljackaju.U gradu mema mesta za 5 posto vozila.

  2. Podržavam rad Oka Sokolovog i verujem da se saoseća svako ko želi bolje i uredjenije društvo i sredinu u Nišu. To da se “samo na 3 minuta” ostave kola da blokiraju ulicu je čist primer razmera bahatosti i samoživosti na koju je naš čovek spreman jer mu tako lakše. A realno ulice bi bile takvim zakrčene, da se ne kažnjava. Zato DA represiji, u ime nas koje je sramota da se tako ponašamo.

  3. “Коме закон лежи у топузу трагови му смрде нечовјештвом”.
    А овде смрди на режимске ботове. Одох.

  4. Zalosno je sto Nislije podrzavaju ovu javnu pljacku.Da u Nisu ima parking mesta bar za 50 posto vozila sve bi bilo OK ovako sve ostalo je maltretiranje gradjana.

  5. Pljačka građana i punjenje gradskog budžeta pod izgovorom da se reguliše saobraćaj u Nišu.Dvadeset godina “demokratije” donelo bedu i siromaštvo građana a političarima i njihovim pajtašima bogastvo blagostanje

    1. Svaka čast čist lopovluk treba jedna motka da se uzme i sve da se to najuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com