Društvo

Oko 6000 porodica na teritoriji Grada živi bez struje

Gradonačelnica Dragana Sotirovski izjavila je danas da na teritoriji Niša bez struje oko 6.000 domaćinstava i da se građani najviše obraćaju za pomoć gradskoj vlasti zbog neovlašćene potrošnje i dugovanja.

“Dosada smo uspeli zajedno sa Elektroprivredom Srbije da 60 porodica vratimo na sistem i to je za nas veliki uspeh”, kazala je Sotirovski.

Sotirovski kaže da se Nišlije najčešće žale na neovlašćenu potrošnju i dugovanje za struju.  Ona objašnjava da  ljudi dolaze da sa vrlo teškim ili skoro nerešivim slučajevima, posebno kada se radi o ljudima koji imaju nasledna rešenja, a da se strujomeri i dalje vode na pokojnike.

“Dolazim u ime svoje kume koja već 11 godina nema struje, živi u kući sa deverom koji je pre 11 godina isključio struju i ona više nikada nije videla struju do danas. Isključio je i vodu, ona se godinama snalazi po komšiluku. Živi u centru grada, ona nema dugovanja, ali su nadležni tražili nov priključak “, kaže Žaklina Petrović Marinković.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com