Promo

OIP obeležio deceniju u Srbiji: Pravi je trenutak da ih bolje upoznate

Ako ste iz Niša ili okoline, šanse su da već poznajete nekoga ko radi u OIP-u. Ukoliko ne, sada je pravi trenutak da nas upoznate, poručuju iz one kompanije.

Outsource Insurance Professionals (OIP) je kompanija koja postoji u Beogradu od 2012. godine, a u Nišu od 2017. i bavi se pružanjem usluga u oblasti osiguranja klijentima širom Amerike, Velike Britanije i Kanade.

Od male kancelarije sa pet zaposlenih, s ponosom možemo da kažemo da nakon 10 godina OIP broji preko 500 zaposlenih u našim kancelarijama u Srbiji, Hrvatskoj i Americi i da ni pandemija nije uspela da poljulja našu stabilnost i rast.

Foto: OIP

Ono što nas razlikuje od drugih kompanija jeste odnos prema zaposlenima kao i lokalnoj zajednici čiji smo
deo, kažu u OIP-u.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OIP (@oipbiz)

OIP pruža priliku za razvoj i napredovanje mladim ljudima bez prethodnog radnog iskustva, kao i svima onima u potrazi za drugačijom karijerom. Da biste postali deo OIP porodice, potrebno je jedino da govorite engleski jezik i da ste spremni da učite, jer svi naši zaposleni na početku prolaze kroz American Insurance Academy, obrazovnu instituciju koja Vas priprema za ulazak u svet osiguranja. Tokom ove plaćene obuke stiču se sva neophodna znanja za obavljanje posla.

Konstantna posvećenost i osluškivanje interesovanja zaposlenih doveli su do izgradnje tima zadovoljnih mladih ljudi sa mnogobrojnim inicijativama za doprinos zajednici kojoj pripadaju, te redovno učestvujemo u humanitarnim akcijama naših partnera Osmeh na dar, BELHospice, NURDOR i Budimo zajedno.

Iako glavna, osiguranje nije jedina sfera poslovanja kojom se bavimo. Pre dve godine osnovali smo firmu OIP Robotics, koja se bavi pružanjem usluga u oblasti informacionih tehnologija usko orijentisanih na osiguranje.

Foto: OIP

U proteklih 10 godina, OIP je iznedrio sjajne stručnjake. Martina Seferović, generalni direktor kompanije, predstavljena je na IBA Hot 100 (Insurance Business America) 2020. godine, Miloš Petrović, direktor operacija, proglašen je za najboljeg menadžera razvoja u Srbiji, Snežana Obradović, finansijska direktorka, pridružila se Forbsovom finansijskom savetu, a OIP je od strane North America Business Awards nagrađen kao najbolji KPO pružalac usluga u oblasti osiguranja.

Više o poslovanju OIP na sajtu Outsource Insurance Professionals.

FACEBOOK + INSTAGRAM + IN

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com