Ekonomija

Oglašena prodaja hotela “Ozren”

Niška Poreska uprava objavila je oglas o prodaji hotela Ozren. Hotel se prodaje putem usmenog javnog nadmetanja, u postupku prinudne naplate poreza od firme Redwood iz Rume. Početna vrednost hotela Ozren je 198.035.766,00 dinara.

U oglasu je istaknuto da se hotel ne može prodati po ceni nižoj od 75% početne vrednosti, odnosno za manje od 148.526.824,50 dinara.

Hotel “Ozren” se nalazi na 9 km od Niša, i leži na visoravni Koritnika ogranka Suve planine na 248 m nadmorske visine, u Niškoj Banji, jednoj od najlekovitijih banja u okruženju. Pored umirujuće tišine i izdvojenosti od gradske buke, hotel je komunikacijski dobro povezan sa gradom.

Prirodno okruženje u kome se nalazi objekat, idealno je za rehabilitaciju i zdravstveni oporavak, kao i za odmor i rekreaciju.

Hotel “Ozren” jedini je hotel u Niškoj Banji koji je direktno povezan toplom vezom sa traktom banjskog kupatila.

Prodaja hotela obavlja se u viđenom stanju, bez prava na reklamaciju, a hotel se može razgledati 11. marta 2019. od 8.30 do 11.30 sati, navodi se u oglasu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com