Društvo

Održana sednica Saveta za rad sa boračkim uduženjima. Dogovoreno umanjenje komunalnih računa

Na sednici Saveta za rad sa boračkim udruženjima razmatran je i jednoglasno usvojen predlog boraca da računi za komunalne troškove odnosno račune za utrošenu vodu i odvoz smeća budu umanjeni za 20 odsto ukoliko odbornici Grada Niša budu saglasni sa tim predlogom.

Ova odluka se neće primenjivati na one borce koji već imaju umanjenje od 5 do 40 posto na komunalne usluge kao korisnici socijalne pomoći i nalaze se na evidenciji Centra za socijalni rad.

Dogovoreno je i da se odluka primenjuje sa decembarskim računima.

Da bi ostvarili ovo pravo borci na koje se ono odnosi u obavezi su da imaju Rešenje o statusu boraca ili Boračku legitimaciju. Od dokumenata im je potrebna i očitana lična karta sa adresom stanovanja na koju stižu računi za komunalne usluge ili dokaz o prebivalištu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

6 Komentara

  1. Pare za ratne dnevnice, kako vas nije žao a ne sramota jel vas nije sramota.. samo vi treba da imate nemoj slucajno drugi da ima a vi da nemate,nemoj se ispustite slucajno.. dajte pare ljudima koji su vas cuvali za vreme rata… sramoto srbije

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com