Društvo

Održana sednica Saveta za bezbednost saobraćaja: Razdelna ostrva u Knjaževačkoj, ograde na nekoliko lokacija

Policijska uprava (PU) u Nišu odgovorila je na pismo gradonačelnice Dragane Sotirovski u kome je zatražila da navedu šta je Saobraćajnoj policiji potrebno od opreme i koje su to „crne tačke“ u gradu koje treba urediti sa ciljem unapređenja stanja bezbednosti saobraćaja.

PU u Nišu predlaže postavljanje zaštitnih pešačkih ograda na gradskim saobraćajnicama gde je moguće razviti veće brzine na ulicama bulevarskog tipa, kao i kamera za merenje brzine.

Na sednici Saveta za bezbednost saobraćaja Grada Niša, zaključeno je da se u Кnjaževačkoj ulici postave razdelna ostrva po sredini kolovoza i zaštitne ograde na nekoliko lokacija u gradu. Dat je nalog i za izradu projektno-tehničkog zadatka za postavljanje nadzornih kamera.

Savet za bezbednost saobraćaja Grada Niša sastajaće se jednom mesečno kako bi pratio i analizirao stanje bezbednosti saobraćaja na ulicama Niša.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com